Evenemang på Sölje gård 2023

På midsommardags kväll blir det 80- / 90- / 00-talsmusik med

Kryddpôjkera

  • 24 juni kl 19.00

Kryddpôjkera

Kryddpôjkera är Värmlands manliga motsvarighet till Spice Girls och är inne på sitt sjätte år som turnerande coverband. Idén föddes då bandets medlemmar planerade för en 90-talsshow.

Responsen gjorde att bandet märkte att de fanns ett stort intresse för 80/90/00 talsmusik hos publiken. Med sin breda repertoar och lekfullhet har de tagit publiken med storm.

Servering, boka gärna bord!

Varmt välkomna!
  • 26 juli kl 19.00

American Night -med Martin Stenmark & band

Martin Stenmarks hyllning till den legendariske Elvis Presley är en musikalisk resa som tar dig tillbaka till där allt en gång började – till en tid då blues och rocken fick sin urkraft att eka ut i pojkrummen runt om i landet.

Med sitt fantastiska 5-manna band kommer Martin att ge sig ut på en turné genom Sverige, där han kommer att uppträda på konserthus och teatrar.

Elvis Presley är en sådan artist som aldrig kommer att glömmas och Martin Stenmarck är stolt över att kunna dela med sig av sin egen musikaliska resa med hjälp av Elvis musik. Detta är en chans att ta del av något unikt och minnesvärt – missa inte detta tillfälle att se Martin Stenmark Lira Elvis live på scen!
Grillkväll, boka gärna bord!
Varmt välkomna!
American Night konsert med

Martin Stenmark

  • 19 augusti kl 18.00

Operakväll i ladan

Välkomna till en musikkväll i Sölje-Ladan med uppträdande av sopranerna Rose-Marie Bäckstrand & Angela Petré.
Pianist Gustaf Henriksson & Maria Carlsson.